Cu cine sa faci studiul geotehnic?

Cu cine sa faci studiul geotehnic?

Alegerea firmei potrivite pentru realizarea unui studiu geotehnic reprezinta un proces uneori dificil. De aceea vrem sa va ajutam cu cateva aspecte de care sa tineti cont in momentul in care alegeti furnizorul voastru.

  • In primul rand, pretul nu ar trebui sa fie criteriul principal pentru alegerea companiei. Asa cum am explicat deja in acest articol, calitatea unui studiu geotehnic va ajuta sa economisiti sume importante in viitor, deci pretul ar trebui sa va ajute in luarea deciziei abia dupa ce v-ati asigurat ca ati eliminat firmele care nu va ofera un studiu geotehnic de calitate.
  • Un studiu geotehnic de calitate trebuie sa contina in primul rand realizarea a cel putin unui foraj in situ si apoi analiza probelor de sol in laborator. Cine nu ofera macar aceste doua elemente, va va oferi doar date ”din burta”, cu sanse foarte mari sa fie diferite de realitate din teren, date care doar va vor angaja la si mai multe cheltuieli in viitor.
  • Asigurati-va in momentul primului contact va furnizorul va acorda atentia cuvenita, va raspunde la intrebarile pe care le aveti si este interesat sa va ajute in primul rand si nu doar sa va agate drept client.
  • Experienta in domeniu, nu neaparat a companiei, cat a geologului care va realiza studiul geotehnic reprezinta una din garantiile pentru calitate.
  • Verificati prezenta online a furnizorului si daca acesta poate fi contactat usor sau poate disparea peste noapte fara sa mai poata fi tras la raspundere.
  • Portofoliul de clienti reprezinta de asemenea un important criteriu.
  • Nu in ultimul rand, verificati si portofoliul de produse/servicii pe care le ofera compania. De obicei, companiile care ofera mai putine produse pot fi mai specializate oferind asadar un raport pret/calitate mai bun.

Evident, aceasta nu este o lista exhaustiva si mai puteti adauga si propriile criterii in alegerea unei firme cu care sa realizati studiul geotehnic, insa pentru inceput, credem ca e un bun punct de plecare.

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!