Despre noi – Viziune – Misiune – Obiective – Valori

Despre noi

SC Livsim Policom SRL a fost înfiinţată în anul 1992, de către doi geologi profesionişti cu spirit antreprenorial. În 20 de ani, firma a evoluat, s-a extins şi şi-a rafinat domeniul de activitate, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa studiilor geotehnice şi hidrogeologice. Provocările au fost multe, lucrările au fost numeroase iar experienţa dobândită este greu de măsurat. Însă facem ceea ce ne place şi considerăm că acest lucru contează cel mai mult.

Misiune

Noi cei de la Livsim Policom dorim să ajutăm la stabilirea unei fundaţii cât mai trainice în ridicarea ţării noastre. Şi credem că prin studiile geotehnice pe care le facem reuşim să ne aducem contribuţia la reconstrucţia României. Prin profesionalism şi devotament, punem prima „piatră” în fundaţia viitoarei generaţii, lasând acestora o moşternire durabilă. Însă nu numai. Noi credem că apa va deveni tot mai valoroasă în viitor iar asigurarea ei va fi fundamentală pentru supravieţuirea şi dezvoltarea semenilor noştri. Şi de aceea, prin studii hidrogeologice efectuate şi prin forajele de puţuri de apă mai atingem un element esenţial pentru viitorul nostru. În final, suntem bucuroşi că ne putem aduce contribuţia în ceea ce priveşte două aspecte foarte importante pentru viitorul fiecărei naţiuni: construcţia unui cămin şi asigurarea acestuia cu apă.

Obiective:

Să furnizăm cele mai bune studii geotehnice şi hidrogeologice – Credem că în domeniul în care activăm, calitatea este cel mai bun ambasador al nostru. De aceea încercăm cu fiecare studiu geotehnic pe care-l facem să fim cei mai buni. Pentru că în felul acesta ne vom asigura şi un prestigiu ridicat, dovadă stând şi portofoliul de clienţi pe care-l avem, dar şi o mulţumire de sine la finalul fiecărei zile de lucru.

Să asigurăm un climat de muncă favorabil – Munca de echipă este esenţială pentru noi. Orice studiu geotehnic implica munca a mai mulţi oameni, iar rezultatul final depinde de fiecare dintre noi. În final, aceasta interacţiune între toţi stakeholderii implicaţi, este determinantă pentru calitatea serviciilor oferite. Şi de aceea, asigurarea unui climat de muncă favorabil performanţei şi evoluţiei este un obiectiv major pentru noi.

Fiecare client mulţumit – Nu uităm niciodată, că la finalul zilei, serviciile noastre nu le facem de dragul de a le face, nu le facem doar pentru a câştiga un ban ci le facem pentru clienţii noştri. Iar aceştia trebuie să fie mulţumiţi de fiecare studiu geotehnic, studiu hidrogeologic sau puţ de apă pe care-l facem. Iar pentru acest lucru, încă de la început ne-am ghidat după un set de valori, pe care vi le putem prezenta mai jos.

Valori

Lucrul bine făcut – Pentru noi este foarte important ca munca noastră să fie bine făcută. Cu profesionalism şi seriozitate, lucrul bine făcut este una din cele mai importante valori ale noastre. Credem că un asemenea comportament este esenţial atunci când vrei să existe progres şi bunăstare.

– Învăţare continuă – Nu suntem atotştiutori. Însă ştim că doar învăţând putem să devenim mai buni. Şi invăţăm în continuu. Cu fiecare studiu geotehnic pe care îl facem, cu fiecare carte pe care o citim, cu fiecare zi care trece. Experienţa este nepreţuită în domeniul nostru de activitate şi avem grijă să nu lăsăm să treacă o zi fără să o îmbunătăţim.

Înţelegerea clientului – Precum spunea mai sus, în cadrul obiectivelor, mulţumirea clienţilor noştri este foarte importantă. Însă pentru a-l face mulţumit, nu trebuie să-i oferim serviciile de care noi credem că el are nevoie, ci serviciile pe care el le doreşte pentru a-şi atinge la rândul lui nişte aşteptări şi nevoie. De aceea comunicăm cu clienţii noştrii, incercăm să-i înţelegem cât mai bine şi să le oferim cele mai bune soluţii pe care acesta le poate avea.

“În final, mai putem adăuga doar atât: Viitorul este în mâinile noastre şi noi nu vom uita acest lucru niciodată.

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!