Studiul Geotehnic-Diferenta Dintre Profit Si Pierdere

Construirea unui obiectiv prespune, ca orice altceva, o investitie si de multe ori nu este o investitie mica…Pentru a nu merge orbeste, la voia sortii, pentru a nu risca nimic, cel putin in ceea ce priveste siguranta constructiei si implicit, a banilor dumneavostra, chiar daca pentru multe persoane, la prima vedere pare doar o formalitate, un rezultat al birocratiei, legea nr.50 din 29 iulie 1991 referitoare la autorizarea executarii lucrarilor de constructii impune studiul geotehnic pentru a verifica conditiile indeplinite de terenul viitoarei constructii si conditiile de siguranta ale acesteia.

Studiul geotehnic are ca obiectiv identificarea si prevenirea eventualelor accidente, urmareste protejarea in timp, atat a constructiei dumneavostra cat si cladirile vecine si de asemene diminuarea nivelului de degradare in timp a acesteia; reprezinta o mica garantie ca viitoarea constructie va rezista in timp, in conditii naturale.

Secretul unui obiectiv bine contruit si structurat este contractarea unui constructor de cel mai inalt calibru insa la baza acesteia, in primul rand sta un studiu geotehnic riguros realizat, trebuie strict analizata natura terenului de fundare. De asemenea, studiul geotehnic se impune si in cazurile de modernizare al unei constructii, in special cand aceste modernizari presupun ridicare unui nivel nou, pe o fundatie veche, acest aspect este foarte important datorita faptului ca in timp, conditiile geologice se pot modifica si, daca nu se tine cont de aceste aspecte, investitia dumneavoastra poate avea mult de suferit si poate chiar intreaga cladire.

Studiul geotehnic are un aport considerabil asupra planului si structurii viitoarei constructii dar mai ales asupra gradului de rezistenta in timp, previne aparitia eventualelor probleme care pot cauza degradarea acesteia.

Poate ca majoritatea ar considera un studiu geotehnic o pierdere inutila de timp si de bani, insa studiul geotehnic poate reprezenta, in timp, diferenta dintre profit si pierdere.

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!