Am Lansat Noul Www.Studiu-Geotehnic.Ro! Cum Ţi Se Pare?

După mai bine de 5 ani în care am reuşit să avem unul dintre cele mai importante site-uri dedicate studiilor geotehnice, am decis că este timpul sa venim cu versiunea 2.0 a www.studiu-geotehnic.ro. Iată-ne aşadar într-un nou format, cu un design deosebit, care se potriveşte foarte bine cu profilul nostru de activitate. Am vrut încă de la primul contact cu clienţii noştrii să le putem prezenta lucrurile de care suntem mândri, pe care le facem cu plăcere în fiecare zi şi care ii vor ajuta să-şi creeze un viitor cât mai trainic. Şi chiar dacă studiile geotehnice tratează caracteristici neschimbate chiar şi de milioane de ani, afacerea noastră trebuie să fie una modernă şi direct orientată spre viitor. Spre lumea de mâine.

De ce am făcut acest facelift al site-ului www.studiu-geotehnic.ro?

L-am făcut în primul rând pentru clienţii noştri. Dorim ca aceştia să afle de pe www.studiu-geotehnic.ro toate informaţiile pe care îi interesează despre un studiu geotehnic. Cât costă un studiu geotehnic, cât de important este un studiu geotehnic, ce implică un studiu geotehnic, care sunt etapele lui şi evident în final, ce informaţii ne sunt necesare atunci când doriţi să cereţi o ofertă  de studiu geotehnic, studiu hidrogeologic sau chiar pentru un foraj de puţ de apă. 

Aşa cum probabil aţi citit şi pe site deja, punem mare accent pe calitatea muncii noastre. De aceea, am ţinut cont foarte mult de acest aspect atunci când am realizat noul www.studiu-geotehnic.ro. Şi o să vă dăm un singur exemplu: am încercat să concentrăm pe noul site, toate informaţiile esenţiale de care are nevoie un client înainte de a ne contacta, astfel încât, în momentul în care acesta o va face, noi vom putea să-l informăm în cel mai scurt timp cu răspunsurile pe care îl interesează. În felul acesta, am economisit timp petrecut pentru prezentarea tuturor informaţiilor care acum sunt pe site, putându-ne astfel concentra pe ceea ce e important: realizarea studiilor geotehnice. De asemenea, având mai mult timp la dispoziţie, putem să livrăm mai multe servicii în aceeaşi cantitate de timp, iar graţie economiilor de scară, vom putea să furnizăm şi costuri mai reduse clienţilor.

Nu în ultimul rând, am încercat de asemenea şi să prezentăm cât mai pe larg şi să ne convingem clienţii de importanţa studiului geotehnic. Lucrând de peste 20 de ani în acest domeniu, ştim cât de important este un studiu geotehnic şi dorim şi ca fiecare proprietar de construcţie să-şi dea seama de implicaţiile unui studiu geotehnic bun asupra trăiniciei acesteia. Este o investiţie mică dacă o comparăm cu preţul întregii construcţii, însă de calitatea unui studiu geotehnic depinde integritatea acesteia.

Recapitulând, cu noul site dedicat studiilor geotehnice, am intenţionat să oferim clienţilor noştri toate informaţiile de care au nevoie înainte de a ne contacta, să ne sporim operativitatea şi să începem o campanie mică de educare a publicului cu privire la importanţa studiului geotehnic. Dacă am reuşit sau nu, rămâne la latitudinea voastră, şi aşteptăm în secţiunea de mai jos toate comentariile voastre.  Sau direct pe pagina de facebook dedicată Studiilor Geotehnice!

Cere oferta de pret!
SUNA ACUM!